May 20, 2024

Gayhistorier – BI-upplevelse med Ron

Under ett tag har jag utforskat mina slavkänslor. Främst via internet försöker jag få mina datum. Jag tittar omkring på bullchat och läser profilerna noggrant. Jag hör ljudet av ett nytt meddelande och när jag öppnar det hoppar mitt hjärta av en spänning. “Hej Mark, jag ser att du bor nära mig. Om du verkligen vill upptäcka din servila sida kan du komma till mig.” Jag smsar snabbt tillbaka och snart chattar jag med en man som kallar sig Mr Ron. Jag säger till Ron att jag har milda bi-känslor och känner mig väldigt bekväm i rollen som undergiven. Men jag vill inte aktivt rimming, suga eller knulla. Herr Ron säger att detta inte borde vara ett problem och jag är välkommen om jag litar på honom. Vi gör några möten och vi är överens om att jag kommer att ringa honom för att bekräfta.

Konversationen går snart över på att boka tid. Mr Ron visar sig köra en häststall mindre än 5 minuter från mitt hus. Jag får besked att komma till häststallet och gå in i den tomma rutan. Han har två rep hängande där. Jag måste klä av mig och sätta mina handleder genom repens ögla och vänta. Jag lägger på och tar snabbt min cykel. Jag når stallen på nolltid och ser dörren öppna. Jag ringer, men ingen svarar. Ändå känns det så bekant att gå in i stallen. Jag ser snart den tomma rutan och går in. Jag klär av mig snabbt och står naken på sugröret på nolltid. Jag går över till öglorna, drar igenom handlederna och drar åt dem. Väntar på Mr Ron. Jag står nervös och kåt där.

 

Efter några minuter hör jag fotspår. Jag hör en mörk röst säga “Hej Mark”. Rösten är tung att jag omedelbart svimmar. Jag känner att mina ben blir mjuka och jag känner att jag får en erektion som börjar. Mr Ron kommer bakom mig, trycker mot mig och jag känner en stickande stubb i nacken. Han viskar i mitt öra att jag ska njuta av det och att han gillar att hjälpa mig in i mänsvärlden. Vid det här känner jag honom slicka mitt öra och samtidigt pressar han mina bröstvårtor hårt. Jag kan inte innehålla ett stön och min erektion blir lite svårare. Mr Ron märker detta och säger att jag ser ut som en kåt slav för honom. Han säger att han kommer att vara försiktig och att han inte har mycket tid. Han vänder mig ungefär och då ser jag honom. Mr Ron är väldigt bred, han har ett skalligt huvud och en skjorta och shorts på. Han tar tag i mina bröstvårtor en gång till, drar i dem och frågar om jag vill. Jag skriker att jag är väldigt kåt varefter Ron vänder mig tillbaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *