July 17, 2024

Hårdkodshistorier – förändras på jobbet 1

Som vanligt gick jag från min arbetsplats till min kollega Sandra för vårt veckomöte med våra kollegor på en plats i stadens centrum. Denna promenad var alltid en välkommen paus från de vanliga kontorsproblemen. Alltid trevliga samtal på vägen, flörta lite med varandra och ibland ta en drink på terrassen när vädret är fint. Sandra är en vacker kvinna på 35, bra figur, fasta bröst, fina långa ben och vågigt långt blont hår. Det är bara synd att så lite gör med hennes utseende. Trassligt hår, ingen smink, enkla kläder, men ändå är hon inte blyg för att visa sin kropp. Så jag har redan kunnat se många av hennes bröst och ben och för en mamma till tre små barn fortfarande underbart smal.

Till min förvåning såg jag henne komma in på morgonen i en luftig sommarklänning, moderna sneakers och hon hade på sig en fin tunn svart tights. Trikåer ! Jag hade aldrig sett henne bära den förut, bara synet av det gav mig en hård kuk. Jag är en stor älskare av vackra damben i tights eller strumpor. Så jag kunde inte vänta på att vi skulle resa tillsammans idag.

När jag kom till hennes skrivbord sa jag, “Sandra, ska vi, det är nästan klockan ett, vi måste gå om en minut.” “Bara ett ögonblick”, sa hon, “Titta här, jag kommer också att ta på mig några tights, det finns en enorm stege i den, jag vet inte hur det blev till”, sa hon besviken. När hon sa det, lyfte hon upp klänningen lite så att jag hade en fantastisk utsikt över hennes strumpbyxor, långt förbi låren. Och faktiskt en stege och dra från hennes vänstra lår till hennes sneaker. Och sedan började hon gnugga de här underbara benen också, som om det skulle reparera skadan. I alla fall stod jag på en bråkdels sekund med en gigantisk utbuktning i byxorna. “Jag kan inte gå så,” sa hon och såg upp. Jag såg hennes blick pausa ett ögonblick mot grenen, tillsammans med ett kåt leende. ”Vad nu?” Suckade hon. ”Har du inte en reserv med dig?” Svarade jag. Hon fumlade i sin väska och såg en titt på de stora tuttarna från henne. I mina tankar hade jag redan lagt henne på skrivbordet, slet strumpbyxor och skjutit in min tjocka kuk i hennes fitta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *