July 17, 2024

Hårdkodshistorier – förändras på jobbet 2

Efter att ha väntat i fem minuter gick jag mot damtoaletten. Skulle hon verkligen vara upp till vad jag tänkte. Vad hoppades jag på? Korridoren var tom och jag kunde glida in i damtoaletten obemärkt. Flera toaletter, vart skulle hon ha gått? Det var dödligt tyst. Plötsligt hörde jag knacka på plattorna. Ner på toaletterna en efter en, men ingen Sandra. Slutligen vid näst sista trodde jag att jag hörde något. Detta var också den mest rymliga toaletten. Jag öppnade försiktigt dörren …

Det jag såg överträffade alla mina förväntningar. Med båda händerna lutade mot väggen och med båda benen som stod över toalettstolen stod hon … Hennes nakna röv pressades tillbaka och de vackra benen i nylonstrumpor i sexiga höga klackar. Min kuk var direkt stenhård. Långsamt vände hon huvudet och sa mjukt: “Var har du varit nu, speciellt för dig.” Badrumsdörren öppnade sig och i ett steg var jag bakom henne. Mina händer smekade långsamt hennes runda mjuka röv. “Mmmmmhhh, fortsätt”, stönade hon med en darrande röst.

Med mina händer fortfarande på skinkorna tappade jag ner på knäna och tittade rakt på hennes stjärna och fuktiga fitta läppar. Jag flyttade skinkorna lite åt sidan och min första slicka gick över hennes nervöst darrande stjärna. En skakning av glädje sprang genom hennes kropp. Min fuktiga tunga utforskade hennes rövhål och den blev mer och mer fuktig, så att jag lättare och mer lätt kunde slicka hennes rövhål och fick äntligen tungans spets i den. Detta lämnade henne inte orörd. “Ooooh, Oooh, ja, ingen har någonsin gjort det mot mig förut!”, Andade hon. “Så trevligt är det här!” Under tiden hade mina händer vandrat över hennes vackra nylonben. Vilken glädje det här är, tänkte jag. Hon vacklade lite på grund av min slick och höjden på hälarna, men jag höll henne hårt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *