July 17, 2024

Bisex-berättelser – min fru blev ovakt

Förra månaden kom jag sent in i vårt hus efter att ha gått hunden ett tag. Min fru (Susan 38 år) väntade på oss i korridoren längst ner i trappan. Hon hade öppnat sig enormt helt. Tung smink, svarta kantade ögon och ljusrött läppstift. Hon hade på sig en mikrokjol, svarta stövlar med mycket höga klackar och en behå med halva kupor. Hennes enorma bröst (fabrikat 85D) gungade i sina halvskal. Hennes bröstvårtor var styva och de mörkröda areolorna skrynkliga. Hon grep mig i grenen och drog upp mina byxor. Jag följde henne in i rummet och vi knullade som kaniner den kvällen. När vi båda hade slutat bra frågade jag henne vad som hade gjort henne så kåt. Hon började berätta för en fantasi att jag hade tagit in någon utifrån och med vilken jag skulle tvinga henne att ha sex. Den personen var tvungen att vara en främling och inte äldre än 30 år.

Jag lät det vila i några veckor och hittade sedan en stadsman på ett sexforum som jag gjorde en tid för att bekanta mig med. Jag träffade den unge mannen några dagar senare på ett Van der Valk-motell i närheten och vi klickade omedelbart. Vi kom överens om en kväll och en tid då han och jag (båda bisex) skulle träffas för att träna. Jag hämtade Erik och vi körde till en öde parkeringsplats.
Jag visade honom min plan och det visade sig att vi båda blev svåra att bara prata om det, jag drog ut min kuk och började rycka av. Erik gick genast med och drog upp en mycket stor stolpe ur byxorna. Vi hjälpte varandra med ryck och vi tänkte på varandra om vår plan med Susan.
För två nätter sedan hade vi sett en lång TV och drack en hel flaska rött vin tillsammans. Jag skrämde och sa att jag fortfarande var med hunden som antydde en kåt mottagning när jag kom hem. Susan log förståeligt och försvann på övervåningen när jag försvann genom köksdörren med Woof.
Jag gick in i parken och såg en figur sitta på bänken i mörkret. Ja, Eric var där. Han satt med en lång kappa över knäna men när han såg att det var jag, öppnade han kappan och visade sin nakna stolpe. Jag böjde mig och tog ett kukhuvud i min mun ett ögonblick. Erik tog tag i mitt gren och drog ner dragkedjan. Han fiskade ut min kuk och bollar och attackerade min erektion. Det är så vi gjorde varandra galna utan att komma. Hunden lade sig tyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *